Hämtar information

Fördelar med Audi Försäkring

Din Audi är speciell och den förtjänar en speciellt framtagen försäkring - Audi Försäkring. Här har vi samlat några av alla förmåner och fördelar med Audi Försäkring 

Kvinna står i sjökanten under soluppgång. En blå Audi är parkerad i förgrunden.

Maskinskade­försäkring som gäller längre

Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker länge och som gäller för bland annat motorhaveri och elfel.
Bilförsäkringens innehåll.

Fördelaktig finansförsäkring

En kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.
Läs mer om finansförsäkring 

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.
Kontrollera vagnskadegarantin

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Audi är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Audi-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Audi-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Audi.
För dig som ska köpa ny Audi 

Snabb och smidig skadehantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en Audi Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.​
Vad du ska tänka på vid skada på bilen

Nyvärde – vid totalskada

Med Audi Försäkring får du en helt ny personbil om din Audi totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny Audi hos en auktoriserad Audi-återförsäljare.
Läs mer om nyvärde i försäkringsvillkoren.

* Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du Audi Försäkring och din Audi totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Audi hos en auktoriserad Audi-återförsäljare.
Läs mer om mervärde i försäkringsvillkoren.

* Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Här hittar du auktoriserade återförsäljare av Audi

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.