Hämtar information

Om Audi försäkring

Audi Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring AB. Vi har utvecklat och skräddarsytt en bilförsäkring för dig som kör Audi. Vi är experter på din bil.

Försäkringen för dig som väljer Audi

Audi kännetecknas av passion, design och nytänkande, kryddat med funktionella och eleganta detaljer. Audi Försäkring är också noga med detaljerna och är den perfekta försäkringen för dig som kör Audi. Med Audi Försäkring får du en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Audi. Alla personer du möter är experter på Audi och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Audi Försäkring finns för både privatperson och företag.

Audi Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Audi Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

Audi Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102. Audi Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB