Sveriges enda märkesförsäkring för Audi 

Logo Audi Försäkring
Logo Audi Försäkring

Om Audi Försäkring

Audi Försäkring är ett samarbete med Audi Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en bilförsäkring anpassad för dig som kör Audi. Vi är experter på din bil.

Försäkringen för dig som väljer Audi 

Audi kännetecknas av passion, design och nytänkande, kryddat med funktionella och eleganta detaljer. Audi Försäkring är också noga med detaljerna och är den perfekta försäkringen för dig som kör Audi. Med Audi Försäkring får du en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Audi. Alla personer du möter är experter på Audi och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Audi Försäkring finns för både privatperson och företag.

Audi Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Audi Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.