Sveriges enda märkesförsäkring för Audi 

Logo Audi Försäkring
Logo Audi Försäkring

Därför ska du välja Audi Försäkring

Audi Försäkring är anpassad för din Audi. Vi använder alltid auktoriserade verkstäder som uteslutande använder originaldelar. Här har vi samlat några av de mest uppskattade fördelarna med Audi Försäkring.

Därför ska du välja Audi Försäkring 

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.

Unik privatleasingförsäkring

Försäkra din leasingbil med Audi Försäkring – Uppemot 20 % lägre premie, fri lånebil och inga extra fakturor.

Anpassade villkor till elbilen

Vi har anpassat våra försäkringsvillkor till dagens eldrivna fordon och till de elkomponenter som finns i elbilarna. Du och din elbil är tryggt försäkrad hos oss på Audi Försäkring 

Fördelaktig finansförsäkring

En kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.

Mobiltelfon i handen

Digital skadehantering

Skulle något hända kan du göra skadeanmälan direkt online, dygnet runt – utan papper och krångel. Vi hänvisar alltid till auktoriserade verkstäder. När skadan är registrerad kan du följa ditt ärende på Mina sidor.
Reparatör kontrollerar glasrutan

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Audi är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Audi-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Audi-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Audi.

Maskinskadeförsäkring som gäller långt och länge

Om din Audi är minst halvförsäkrad ingår maskin- och elektronikförsäkring. Försäkringen gäller tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker långt och länge, den gäller för bland annat motorhaveri, elfel eller en styrväxel som plötsligt slutar fungera.

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. I villkoren punkt 5.3 kan du läsa mer om värdering av utrustning.

Nyvärde – bil yngre än två år

Om din Audi totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil då får du en ny Audi av samma modell. Ersättningen är begränsad till senast kända pris på likvärdig ny bil som den totalskadade. Förändringar av bilmodell och/eller utrustningsnivå som höjt priset ersätts inte.

Nyvärde gäller under förutsättning att du väljer en ny Audi hos en auktoriserad Audi återförsäljare.

Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon. 

I villkoren punkt 5.4 kan du läsa mer om Nyvärde och Mervärde.

Mervärde – bil äldre än två år

Har du Audi Försäkring och din Audi totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning med 20 % över detta värde.

Mervärde gäller under förutsättning att du väljer en ny Audi hos en auktoriserad Audi återförsäljare. Mervärde är begränsat till max 200 000 kr.

Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

I villkoren punkt 5.4 kan du läsa mer om Nyvärde och Mervärde.

Bilförsäkring för Audi

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.