Sveriges enda märkesförsäkring för Audi 

Logo Audi Försäkring
Logo Audi Försäkring

Köpa begagnad Audi hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din Audi inifrån och ut.

Bilhandlare överlämnar bilnycklar till den nya ägaren.

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Audi av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad Audi hos en auktoriserad återförsäljare, du skyddas av konsumentköplagen och auktoriserade återförsäljare för Audi är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

Omfattande garantier med Audi Approved

När du köper en begagnad Audi hos en auktoriserad återförsäljare som är högst åtta år gammal och har gått maximalt 15.000 mil finns Audi Approved :plus tillgänglig för dig.
Läs allt du behöver veta om Audi Approved

Smart, tryggt och personligt med Audi Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till 10 år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid t ex motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Audiverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Funderar du på att köpa en begagnad elbil?

Efterfrågan på begagnade elbilar ökar allt mer. DasWeltAuto tipsar om de bästa begagnade elbilarna och vad du ska tänka på när du köper en en begagnad elbil tryggt.

Räkna och köp bilförsäkring

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.