Hämtar information

Privatleasing Audi

Du privatleasar för att det är enkelt och då ska det vara lika enkelt med försäkringen. Därför har vi och Audi Financial Services tagit fram en förmånlig bilförsäkring just för dig som privatleasar en Audi. Den ger dig en rad fördelar, till ett fördelaktigt pris.

 

Kvinna står i sjökanten under soluppgång. En blå Audi är parkerad i förgrunden.

Så fungerar försäkringen när du privatleasar

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring. Och den innebär en rad fördelar som gör livet lite enklare:

  • 20 % lägre premie när du privatleasar bilen genom Audi Financial Services.
  • Ingen självrisk vid stöld om bilen har originallarm som är aktiverat.
  • Allt på en faktura. Försäkringspremien och självrisken för en eventuell skada kommer på fakturan för bilens månadsavgift.

Fri lånebil om din bil är skadad

Om ditt leasingavtal har nytecknats från november 2019 får du en fri lånebil om du inte kan använda din bil på grund av en skada. Du behöver alltså inte tänka på att teckna någon extra tilläggsförsäkring för det. Se mer information om lånebil vid skada i ditt leasingavtal.

Rätt försäkring från start

Du väljer försäkringen hos din återförsäljare när du privatleasar bilen. Din återförsäljare kan berätta mer i detalj om fördelarna med försäkringen och hjälper dig att teckna den så att du har den från start.

De fullständiga försäkringsvillkoren ser du här

Du kan komplettera med tilläggsförsäkringar

Alla är vi olika, och lever olika liv med olika förutsättningar. Därför kan du addera extra tilläggsförsäkringar som ger skydd utöver det vanliga. Enkelt.

  • Drulle. Allriskförsäkring som täcker oförutsedda skador invändigt i bilen.
  • Djurkollision. Tar bort självrisken om du råkar ut för en viltolycka.
  • Olycksfall för förare och passagerare. Extra ersättning om förare eller passagerare skadas vid en trafikolycka.
  • Omtanke – privat sjukvårdsförsäkring. Snabb tillgång till privat specialistvård och rehabilitering efter en trafikolycka.

Vill du veta mer? Prata med din auktoriserade återförsäljare av Audi .

Audi Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102. Audi Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB