Hämtar information

Köpa begagnad Audi hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din Audi inifrån och ut.

Grå audi passerar övergångsställe i stadsmiljö

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Audi av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad Audi hos en auktoriserad återförsäljare, du skyddas av konsumentköplagen och auktoriserade återförsäljare för Audi är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

När du köper en begagnad Audi hos en auktoriserad återförsäljare som är högst åtta år gammal och har gått maximalt 15.000 mil finns Audi Approved :plus tillgänglig för dig.
Läs på audi.se om Audi Approved :plus.

Räkna pris på försäkringen

Smidigt och tryggt med Audi Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till åtta år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid t ex motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Audiverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Lycka till med ditt bilköp!

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Audi Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102. Audi Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB